В светлината на нощта безброй звезди
магично на щуреца песента звучи
Във водата сливат се пламък и луна
и усмихва се падаща звезда
Сгушена в моята прегръдка без думи шепнеш
обичам те сред звездите в твоите мечти и мен вземи
Целуни ме С топлина обгърни ме
както огънят гори стопли ме
В жаравата на огъня виждам твоите очи
любовта от тях струи
Обичам те и аз любовта ми за теб гори
обичам те магията от мен вземи
© Георги Димитров Все права защищены