31 янв. 2012 г., 09:59

Магия 

  Поэзия » Любовная
537 0 2

                      Магия.

                     /шега/

 

Чаровнице, какво направи с мен,

                та нямам нито миг почивка,

без твоят глас,

               без твоят чар,

                              без твоята усмивка?

 

Минаха месеци, изнизват се години

и аз започвам да си давам сметка,

         че твоята Магия ме постави

                   в една измамна

                                     Златна клетка!

 

Магьоснице,

аз тая златна клетка ще разбия!

              Аз ще избягам, ще се скрия

                       от робството на твоята

                                                    Магия...

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??