Аз не съм тук, не съм свободен!
От дива черна магия съм поробен!
Не знам дали е нощ или е ден,
а кръвта ми ври, кипи във мен!
Коя е тази тъмна сила, тъй красива!
Но щастлив съм, че в сърцето ми се впива,
че тя е в мен и аз съм в нея,
че ме кара от любов да полудея!
Затова оставям се, нека в мен се влее!
Нека мисълта ми никога не изтрезнее!
© Васил Зарев Все права защищены