Mar 7, 2013, 11:34 AM

Магия 

  Poetry » Love
668 0 2

Аз не съм тук, не съм свободен!

От дива черна магия съм поробен!

Не знам дали е нощ или е ден,

а кръвта ми ври, кипи във мен!

Коя е тази тъмна сила, тъй красива!

Но щастлив съм, че в сърцето ми се впива,

че тя е в мен и аз съм в нея,

че ме кара от любов да полудея!

Затова оставям се, нека в мен се влее!

Нека мисълта ми никога не изтрезнее!

 

© Васил Зарев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??