11 мая 2016 г., 11:54

Магия 

  Поэзия » Любовная
475 0 7

       Магия

 

И няма ден, и няма нощ,

всичко е една магия.

И има ден, и има нощ

преплетени в живот - стихия.

 

Магьосница, усещам се,

но някаква добра.

Обичана, прегръщам те,

правиш ме добра.

 

И толкоз мъка насъбрана,

стопи се, някъде в безкрая.

Лекуваш нежно мойта рана,

ще те има вечно - зная.

 

Омагьосала съм твойте нощи,

пречистил си ти мойте дни

и ставаме все по-мощни

в чувството за бъднини.

 

Амалгамата от ден и нощ,

страха от краткия живот -

вкопчени в страхотна мощ,

ще си даваме живот.

 

Рене

© Ренета Първанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??