14 июл. 2010 г., 21:45

Магията 

  Поэзия » Гражданская
563 0 0

Крясък на гларус,

писък на чайка,

кораб отплувал,

сълзи на майка,

влюбени, смях,

моста и кея,

лодка рибарска -

рибата в нея,

шпарца и бриза,

пясъчно зрънце,

лунна пътека,

изгреви, слънце...

Град на художници

и на поети,

с музика, песни -

вечно ще светиш.

Бургас,

чудна магия

в тебе е скрита -

ИМАШ МОРЕТО,

ти казвам.

               Харита.

 

ХаритаКолева

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??