Чудо е как омагьосано ме гледаш
като бродещ, срещнал феята на любовта.
Чудо е как омагьосан ми говориш,
като че аз съм единствената на света.
Чудо е как с обич ми го каза:
"Омагьосала си ме отдавна ти!"
И с поглед, с нежност ми показа,
че магията е спряла времето да не лети.
Омагьосах те, защото те обичам!
Защото, за да дишам, си ми нужен ти!
Чудя се: как магьосницата бяла
омагьосана от теб сега върви!
© Яна Танева Все права защищены