29.05.2008 г., 12:43 ч.

Магьосница 

  Поезия » Любовна
582 0 0

Чудо е как омагьосано ме гледаш

като бродещ, срещнал феята на любовта.

Чудо е как омагьосан ми говориш,

като че аз съм единствената на света.

 

Чудо е как с обич ми го каза:

"Омагьосала си ме отдавна ти!"

И с поглед, с нежност ми показа,

че магията е спряла времето да не лети.

 

Омагьосах те, защото те обичам!

Защото, за да дишам, си ми нужен ти!

Чудя се: как магьосницата бяла

омагьосана от теб сега върви!

 

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??