Обичай дълбоко, обичай страстно,
така както винаги ти си могла.
Освободи се от веригите -
махни стените, поставени
от теб и само от теб,
и ще можеш пак свободно да летиш!
И да паднеш пак - ще станеш
и всеки път по-малко ще боли.
Протегни ръката, прегърни Земята
и целия многоизмерен свят,
защото ние само еднодневки сме
в този космичен илюзорен свят!
© Есфир Асфар Все права защищены