Mar 29, 2011, 8:26 PM

Махни стените 

  Poetry » Phylosophy
1149 0 4

Обичай дълбоко, обичай страстно,

така както винаги ти си могла.

Освободи се от веригите -

махни стените, поставени

от теб и само от теб,

и ще можеш пак свободно да летиш!

 

И да паднеш пак - ще станеш

и всеки път по-малко ще боли.

Протегни ръката, прегърни Земята

и целия многоизмерен свят,

защото ние само еднодневки сме

в този космичен илюзорен свят!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??