12 мая 2011 г., 15:23

Май 

  Поэзия » Пейзажная
458 0 0

Размита сенки майският ветрец,

косите си оплита в бледи люляци.

Усмихва се младежки под каскет,

кръстосвайки затоплените улици.

 

Подгонва аромата на цветята,

захлупва пеперудите в ръце.

Разсмива гларусите и вълните,

а щом утихне - шепне "Пролет е".

 

© Ани Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??