Пролетта дойде, песен ехти,
нежността още топли мен!
Ела, о, връх на моите мечти,
да свърши нощта, да е ден!
Ела при мен, сълзите да спрат,
в болката живея, а искам утеха,
като птиците две души да летят -
да ме гали твоята усмивка мека!
Навън са цъфнали хубави цветя,
на роза приятния аромат усещам,
на теб моите стихове ще посветя -
най-чудесната, за която се сещам!
© Георги Все права защищены