15 апр. 2014 г., 20:39

Майчино чувство 

  Поэзия » Любовная
334 0 2

В мъглата сутрешна, когато

не виждам как денят изгрява,

аз бях в сърцето ти богато

с любов, което ме дарява.

 

Денят ми станеше ли черен,

подслон в душата ти намирах.

Във погледа ти чист и верен

аз моята любов изпирах.

 

Когато в нощи полудели

ме свиваха болежки дневни,

ти в празничните ни недели

ме пазеше от думи гневни.

 

Каква е в тебе тази сила

и да ме гледаш, като бебе?

Любов ли е това бе, мила,

или майчиното чувство в тебе?

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Санвали!Трогваш ме с твоето внимание!
    Желая ти здраве и много вдъхновения за писане!Поздрави!!!!!
  • Да, Никола, жените са и майки.

    Поздрав!
Предложения
: ??:??