13 авг. 2007 г., 09:14

МАЙЧИНО ЛИЦЕ!!!  

  Поэзия
708 0 7
За Аделина Терзиева

Мога да те прегръщам вечно,
сгушена в топлото ти тяло,
да усещам всяка вечер
шепота в сърцето полудяло

от мъките на идващата старост -
дошла забързана да прибере
останалите капки младост
от красивото ти майчино лице.

© Недислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??