13.08.2007 г., 9:14 ч.

МАЙЧИНО ЛИЦЕ!!!  

  Поезия
702 0 7
За Аделина Терзиева

Мога да те прегръщам вечно,
сгушена в топлото ти тяло,
да усещам всяка вечер
шепота в сърцето полудяло

от мъките на идващата старост -
дошла забързана да прибере
останалите капки младост
от красивото ти майчино лице.

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??