26 июн. 2008 г., 23:14  

Майка ми 

  Поэзия » Другая
677 0 9

Тя ме чака от вратата
да ме заговори.
Ситни стъпчици след мене.
Ситни думи рони.
Аз се мъча да остана
сам-сама за малко,
тя не сеща се и с поглед
ме поглежда жалко.
Цял ден е сама-самичка,
за любов копнее,
чак когато аз се върна,
почва да живее.

© Павлина Гатева Все права защищены

Fresh поезия.Европейска нощ на учените 2017.СУБ ISBN 978-954-397-040-7, с. 115

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??