24 июл. 2008 г., 19:30

маймунка мръсна 

  Поэзия » Юмористическая
1161 0 1
Двайсет и девет дни без да се бръсна,
знам, че съм маймунка мръсна.
Грозен съм, май ще се пръсна,
само с твоя целувка ще възкръсна.

© Кольо Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??