16 окт. 2021 г., 09:32

Мажорно 

  Поэзия » Любовная
406 1 1

Ти целият си страст. И още нещо...
Влудяващ, до последния ми стон,
подръпваш нежно струните ми... вещо,
превръщам се в акорд, с мажорен тон.

Душата ми отваряш без да питаш,
нахлуваш в нея... вземаш нещо свое
и късче от сърцето ми опитваш.
Не знаеш ли, че цялото е твое?

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??