12 мая 2009 г., 15:50

Майска магия 

  Поэзия » Пейзажная
590 0 5

Събличат си цветните рокли

дървета, в листенцата сгушили плод.

Росата тревата намокри,

разцъфна и слънце в засмян небосвод.

 

Денят е със люляков поглед,

с глухарчета - литнала бяла душа.

Светът е вълшебен напролет.

Не искам, не мога и днес да тъжа.

© Аноним Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??