Птича серенада
буди тишината.
С трепетна наслада
пълни сетивата.
Влюбен в хора чуден,
бродещият вятър
шеметно танцува
танц на свободата...
Чиста като бисер
майска нощ сияе.
Лунен прах се сипе
в сънища наяве...
© Вилдан Сефер Все права защищены