12 июн. 2021 г., 10:52

Майски ден 

  Поэзия
197 0 2

Майски ден – слънце и вятър,

в аромат на бял въздушен бъз,

смях с предчувствие за лято,

с полет на копнежа – смел и бърз.

 

Свети свежа изненада

сред треви – зелено кадифе –

бял кораб от прохлада

и мечта със сладост на парфе.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??