11 мая 2008 г., 19:45

макар и с мисъл 

  Поэзия » Любовная
540 0 9

в тази нощ

безлунна и беззвездна
когато тъгата
разпростира пипала
нужно ми е
да забравя всичко
на рамото ти
да склоня глава
да ме прегърнеш
макар и с мисъл
и в очите ти
да се потопя




© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??