May 11, 2008, 7:45 PM

макар и с мисъл 

  Poetry » Love
537 0 9

в тази нощ

безлунна и беззвездна
когато тъгата
разпростира пипала
нужно ми е
да забравя всичко
на рамото ти
да склоня глава
да ме прегърнеш
макар и с мисъл
и в очите ти
да се потопя




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??