Зеленее полето, буйно море,
греят капки алени красиво,
полюшва се тихо, тихо морава,
усмихва се макът ярко, щастливо...
Полюшваш, море, мечтите желани,
не видели бряг... зелени вълни...
И плува радост тихо в сърца ни...
мечтани трепети, волни и добри...
© Елена Калчева Все права защищены
много ми хареса...с обич, Лени.