12.06.2008 г., 0:13 ч.

Макове 

  Поезия » Пейзажна
460 0 2
                  Макове


  Зеленее  полето, буйно  море,

  греят  капки алени красиво,

  полюшва се тихо, тихо морава,

  усмихва се  макът ярко, щастливо...


  Полюшваш, море, мечтите  желани,

  не видели бряг... зелени  вълни...

  И плува  радост тихо в сърца ни...

  мечтани  трепети, волни и добри...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??