11 мая 2008 г., 19:09

Малиново вино 

  Поэзия » Юмористическая
1280 0 15
 

                                 Малиново вино

 

            ... „Опий се накрая, от сока малинов

                                 на гърдите"...

 

 

Малиново вино в среднощния мрак

отпивах... Но свърши се... Жалко!

И мисъл прободе сърцето ми чак...

Дали да не хвана последния влак,

да погостувам на "извора"малко...

 

А тъкмо обувките връзвах ги аз,

нова мисъл във мен се прокрадна...

Може пазачът във късния час

"извора" тихо да пази в захлас

и накрая, по дупе да падна...

 

Сега съм приседнал на бира в ръка,

че виното свърши се вече...

И кротко замезвам със мойта мечта...

Преглъщам... А тя - окосена трева!

"Изгуби"... - Съдбата ми рече...

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??