16 сент. 2007 г., 23:54

Малка мисъл 

  Поэзия
467 0 1
 

31. 10. 2006 г.

RRR


Малка мисъл, на теб посветена,

пълна с нежност и малко тъга

(може би леко неразрешена,

но изпълнена с красота)


се измисли и ме разсъни,

намигна ми и се засмя,

а пък аз си я запазих

и реших да я съхраня.


Някак топла е тази мисъл,

родена на зазоряване,

че теб те има на близо

и че се „случи" да се познаваме.

© Цвети Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??