31. 10. 2006 г.
RRR
Малка мисъл, на теб посветена,
пълна с нежност и малко тъга
(може би леко неразрешена,
но изпълнена с красота)
се измисли и ме разсъни,
намигна ми и се засмя,
а пък аз си я запазих
и реших да я съхраня.
Някак топла е тази мисъл,
родена на зазоряване,
че теб те има на близо
и че се „случи" да се познаваме.
© Цвети Пеева Всички права запазени