26 мар. 2020 г., 17:52

Малка септемврийска музика 

  Поэзия » Пейзажная
504 1 0

През септември плажовете опустяват.

Като уморени птици

есенни сънища кацат потях.

Няма чадъри и хора,

няма горещ вятър,

няма на вълните звънкия смях.

Само по мокрия пясък

нежно проблясват седефени миди,

дето щедро лятото разпиля ги

преди да си иде.

А то си отиде.Заваля.

Септември адажио свири.

© Стефания Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??