Mar 26, 2020, 5:52 PM

Малка септемврийска музика 

  Poetry » Landscape
505 1 0

През септември плажовете опустяват.

Като уморени птици

есенни сънища кацат потях.

Няма чадъри и хора,

няма горещ вятър,

няма на вълните звънкия смях.

Само по мокрия пясък

нежно проблясват седефени миди,

дето щедро лятото разпиля ги

преди да си иде.

А то си отиде.Заваля.

Септември адажио свири.

© Стефания Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??