14 июл. 2009 г., 12:20

Малката туристка 

  Поэзия » Для детей
693 0 12

В ранна утрин тръгна Мими

на разходка из гората

с куп другарчета любими.

Ей я – пъшка под торбата...

 

А пък вътре що ли няма:

пиле половин, сланинка,

сандвич, кашкавал, салам, а

за десерт пък палачинка.

 

Който иска да лудее

из леса, докато капне.

Мими,  като огладнее,

пък на воля ще си хапне!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??