В ранна утрин тръгна Мими
на разходка из гората
с куп другарчета любими.
Ей я – пъшка под торбата...
А пък вътре що ли няма:
пиле половин, сланинка,
сандвич, кашкавал, салам, а
за десерт пък палачинка.
Който иска да лудее
из леса, докато капне.
Мими, като огладнее,
пък на воля ще си хапне!
© Борко Бърборко All rights reserved.
Много образно и зереждащо!