13 мая 2015 г., 21:56

Малки часове 

  Поэзия
482 0 0

нощта е млада
съвсем бавно старее
под натиска на светлината
пълзят минутите
по ръба на клепачите
натежават малките часове
и сънят настига
всички нощни пътници
до себе си и после обратно

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??