11 янв. 2020 г., 06:36

Малкият принц 

  Поэзия » Любовная
753 0 0

Сърцето ми е цялото в твоето...

Живо е.

Тъжно е.

Като стар шансон. 

Нарисувай ме в очите си.

Запази  ме за бъдещето  си.

Аз съм твоята роза.

Защото ме караш да се чувствам  свободна.

Ех моме,  ти си...

Аз съм...

Защото ти си...

 

 

 

 

 

 

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??