Jan 11, 2020, 6:36 AM

Малкият принц 

  Poetry » Love
758 0 0

Сърцето ми е цялото в твоето...

Живо е.

Тъжно е.

Като стар шансон. 

Нарисувай ме в очите си.

Запази  ме за бъдещето  си.

Аз съм твоята роза.

Защото ме караш да се чувствам  свободна.

Ех моме,  ти си...

Аз съм...

Защото ти си...

 

 

 

 

 

 

© Сатин Роксан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??