26 нояб. 2011 г., 19:49

Малко 

  Поэзия
509 0 4

Малко съм мнителна.

Лъхам на питане.

С мъхеста, вихрена

мъка разлистена.

 

Но много ме бъркат

с дъха на канела.

А само им лъхам 

на себе си смело.

 

Малко съм стисната

откъм емоции.

Нощна орисница

ме е докоснала.

 

Но много треперя.

Когато ме гледат.

Щом мислят за мене,

не мога да грея.

 

Често съм груба и

рязка - до зъбеста.

Тъкмо намерена,

вечно изгубена.

 

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??