18 июл. 2017 г., 13:35

Малко и кратко 

  Поэзия » Свободный стих
627 0 3

аз вече зная колко кратко е времето

безкрайното дълго време

и колко безкрайни са думите

тихите малки думи

и затова ти казвам

нямам повече време

да чакам онези думи

затова

ти казвам

обичам те

тихо и безкрайно

така и ти ще знаеш

© Идеми Дойдеми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??