Jul 18, 2017, 1:35 PM

Малко и кратко 

  Poetry » Free verse
625 0 3

аз вече зная колко кратко е времето

безкрайното дълго време

и колко безкрайни са думите

тихите малки думи

и затова ти казвам

нямам повече време

да чакам онези думи

затова

ти казвам

обичам те

тихо и безкрайно

така и ти ще знаеш

© Идеми Дойдеми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??