21 окт. 2011 г., 19:54

Малко назад 

  Поэзия » Другая
673 0 2

Не бягам,
а се връщам за малко назад.
Да си припомня усмивки, надежди
и стария безмилостен ад.
Да си припомня пътя,
който досега извървях.
Да видя жената, която съм сега,
и момичето, което бях.
Да открия отново мечтите
на старото ми хлапашко Аз. 
Да отсея от тях най-добрите
и да начертая целите си на атлас. 
Да се върна при стари приятелства,
при лица ведри и лица лицемерни. 
Да си припомня минали предателства
и да почувствам болки неизмерни.
Не бягам,
а се връщам малко назад.
Да си припомня коя съм и коя бях. 
Да си припомня, че дойдох от стария ад,
за да стана човека, който мечтах.

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Да си припомня коя съм и коя бях.
    Да си припомня, че дойдох от стария ад,
    за да стана човека, който мечтах."
    Сърдечен поздрав за тези стихове!
  • "Да си припомня усмивки, надежди
    и стария безмилостен ад." Осмисляй и не пропускай радостите на живота си!Поздрави!
Предложения
: ??:??