28 дек. 2008 г., 20:03

Малко по малко 

  Поэзия » Другая
442 0 2
Малко по малко,
ред след ред,
излизам от мрака
на любовта ни...

Малко по малко
намирам себе си
и теб разбирам,
тъжно далечен си...

Малко по малко
страхът си отива,
нежно проблясва
новият ден...

Малко по малко
се чувствам по-жива
откакто
не си до мен...

Малко по малко
намирам себе си,
изтъкана от
огън и страст...

Малко по малко
докосвам живота си,
един прекрасен
нов свят...

Малко по малко,
бавно, спокойно
в мене
пожари горят...

Малко по малко
Душата намира
път през
бетонни стени...

Малко по малко
се сливам с Всемира
и докосвам
своите Мечти...

© Дениз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??