4 мар. 2017 г., 22:23

Малко тишина 

  Поэзия » Другая
299 1 2

Откъснах малко тишина от твоята
да запълня празното на приказките,
да омекотя падението на прозата
и някак си да пренаредя и мислите,
за да са по-малко оглушителни,
когато търсят някаква вина,
макар вина да няма. Изтощително е!
И ми се иска 
на себе си да можех да мълча…

© Надежда Тошкова Все права защищены

28/09/2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??