Mar 4, 2017, 10:23 PM

Малко тишина 

  Poetry » Other
300 1 2

Откъснах малко тишина от твоята
да запълня празното на приказките,
да омекотя падението на прозата
и някак си да пренаредя и мислите,
за да са по-малко оглушителни,
когато търсят някаква вина,
макар вина да няма. Изтощително е!
И ми се иска 
на себе си да можех да мълча…

© Надежда Тошкова All rights reserved.

28/09/2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??