31 дек. 2007 г., 15:50

Малко восък 

  Поэзия
844 0 2

Нощта минава,

а свещта гори,

не две, а много повече очи

чакат утринта

и да стопят страстта,

свещта угасва.

На моста четири очи

проблясват,

мигът върви, страстта кипи,

залязва

денят,

а много повече очи

очакват...

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??