Dec 31, 2007, 3:50 PM

Малко восък 

  Poetry
850 0 2

Нощта минава,

а свещта гори,

не две, а много повече очи

чакат утринта

и да стопят страстта,

свещта угасва.

На моста четири очи

проблясват,

мигът върви, страстта кипи,

залязва

денят,

а много повече очи

очакват...

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??