18 февр. 2013 г., 00:05

Малък Сечко 

  Поэзия » Для детей
587 0 8

Свършва уж, пък се напъна.

Виж го ти какъв инат!

Снежни дипли пак разгъна,

пак показва нрав чепат...

 

Но ще е от ден до пладне.

Де ти сила? Ще заспи.

Докато снежецът падне,

ей го – вече се топи.

 

Че сестра му е припряна!

Долчини и равнини

с китна пролетна премяна

бърза тя да премени.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??