Мама ми каза не съжалявай
Когато си правил нещата истински
Все ще остане нещо почистено
След всички тези усилия
Мама живее в двореца на майките
Които вярват защото искат
Че е възможно да чистиш на чайките
Кацнали върху скалите
Мама обича вътреутробно
и в хладните пориви на съдбата
Тя в свръзка вековна
Е готова да заплати цената
И която не може...
© Дух на лютеницата Все права защищены
и в хладните пориви на съдбата
Тя в свръзка вековна
Е готова да заплати цената
И която не може..."
Мама си е мама и на колкото години и да станем! Тя е нашата закрилница, опора, връзка с реалността, с рода, с традиции и нрави!!!
Хубав ден и седмица, concertino!