29 янв. 2011 г., 23:41

Мама 

  Поэзия » Другая
474 0 3

Тя прегърбена е леко,

с присвити рамене,

застаряла, но красива -

туй е мойта майчица добра.

Тя с тояжката си крива

под асмата там стои,

а очите ù преливат

с много бисерни сълзи.

Погледът ù нежен

те приканва към покой и топлина

с магията, която 

може само тя.

Тя приканва ме да влезна

в бащиния дом,

дето в радост и без грижа

радвал съм се всеки ден.

Тя е майката добричка -

най-красивата жена,

тя е сладката отмора,

най-любящата жена.

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??