27 дек. 2011 г., 23:51

Мамо 

  Поэзия » Другая
451 0 0

Искам да чуя гласа ти - за мен вълшебен звън!

Искам да видя лика ти, но не мога - дори насън,

и гледам снимката ти само... Липсваш ми...

Искам да те гушна, мила МАМО!!!

© СНЕЖА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??