27.12.2011 г., 23:51 ч.

Мамо 

  Поезия » Друга
452 0 0

Искам да чуя гласа ти - за мен вълшебен звън!

Искам да видя лика ти, но не мога - дори насън,

и гледам снимката ти само... Липсваш ми...

Искам да те гушна, мила МАМО!!!

© СНЕЖА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??