27 dic 2011, 23:51

Мамо 

  Poesía » Otra
450 0 0

Искам да чуя гласа ти - за мен вълшебен звън!

Искам да видя лика ти, но не мога - дори насън,

и гледам снимката ти само... Липсваш ми...

Искам да те гушна, мила МАМО!!!

© СНЕЖА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??